Қаттиқ буғдой навлари ҳосилдорлиги ва сифатининг экиш муддатларига боғлиқлиги (Journal of Universal Science Research, 2023)
Буғдой етиштиришни кўпайтириш ва сифатини яхшилаш мамлакатимиз қишлоқ ҳўжалигидаги энг долзарб муаммолардан биридир. Бу муаммони ҳал этишда навлар ва уларнинг илмий асосланган технологиясини ишлаб чиқиш муҳим аҳамиятга эга.