TA’LIM JARAYONIDA O‘YIN TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada  ta’lim jarayonida  o‘yin  texnologiyalaridan foydalanishning o‘ziga xos usullari haqida gap ketadi. Shuning bilan birga  o‘yin  texnologiyalaridan foydalanish jarayonida amalga oshiriladigan amaliy va ijodiy ishlar bo‘yicha ham ma’lumotlar keltirilgan. Hamda o‘quvchilarning og‘zaki va yozma nutqini o‘stirishda o‘yin  texnologiyalarilarining ahamiyati haqida ham fikrlar bayon qilingan.