Texnologik ta’lim yo’nalishi talabalariga “Materialshunoslik va konstruksion materiallar” fanini o’qitishda innovatsion texnologiyalardan foydalanish. (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada texnologik ta’lim yo’nalishi talabalariga umukasbiy fanlarni o’qitishda innovatsion ta’lim texnologiyalari va ularning pedagogik asoslari o’rganilib, o’quv jarayonida zamonaviy-interfaol o’qitish usullaridan samarali foydalanish yo’llari tadqiq etilgan. Oliy ta’lim muassasalarida tahsil olayotgan talabalar bilimlarini mustahkamlashda qo’llaniladigan innovatsion texnologiyalarning samarali qo’llash uslublari tahlil qilingan.