ҚАРИНДОШЛАР ЎРТАСИДАГИ НИКОҲ – ТУҒМА НОГИРОНЛИКНИ КЕЛТИРИБ ЧИҚАРУВЧИ ОМИЛ СИФАТИ (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ушбу мақолада қариндошлар ўртасидаги никоҳнинг болалар учун салбий оқибатлари, сабаблари аниқланган бўлиб, қариндошлар ўртасидаги никоҳ ҳолати илмий таҳлил қилинган ҳамда ушбу ҳолатини бартараф этиш бўйича илмий асосланган таклиф ва тавсиялар ишлаб чиқилган.