Mahalliy polimerlar asosida nanotolalar shakllantirilish (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada mahalliy sharoitda polimer nanotolalarhaqida va biologik tuzilishlari labaratoriya usulida olish nanotolalar skturturalari haqida yoritilgan