Юксак маънавиятли ёшлар – келажагимиз пойдевори (Journal of Universal Science Research, 2023)
Бу мавзу юксак маънавиятли ёшларнинг келажак жамиятимизни шакллантиришнинг пойдевор элементи сифатидаги аҳамиятини ўрганади. Изоҳ ушбу мавзу контекстидаги асосий фикрлар ва тушунчаларни таъкидлайди.