Biologiya darslarida hasharotlar mavzusini o'tishda kreativ usullardan foydalanishni asoslash (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada bialogiya darslarida hashoratlarni o’rgatishda  o'quvchilarning kreativ fikrlashiga ta'sir etuvchi omillar, o'quvchilarning kreativ fikrlash qobiliyatini shakllantirishda didaktik o’yinlar orqali amalga oshirish.