JADIDLARNING TARIXIY MISSIYASI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada jadidlarning tarixiy missiyasi o‘rganilgan. Unda jadidlarning millat, xalq kelajagi yo‘lida amalga oshirilgan ezgu xizmatlari xolis baҳolangan, Maqolada ilgari surilgan fikr-muloҳazalar muxtasar ҳolda umumlashtirilgan.  .