O`ZBEK QIZLARINI OILAVIY XAYOTGA TAYYORLASHNING IJTIMOIY PSIXOLOGIK JIHATLARI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada o`zbek oilalarida qizlarga xunar o’rgatish, qiz bolani har tomonlama barkamol etib tarbiyalash, ilm egallashiga ko’mak berish, buyuk muhaddis allomalarning oilaviy tarbiya xususida bildrgan fikrlari va o’zbek oilalarida juftiklar o’rtasida kuzatiladigan salbiy-axloqiy xususiyatlar