Bo‘lajak boshlang‘ich sinf o‘qituvchisining didaktik-metodik kompetentligi xususiyatlari (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqola bo`lajak boshlang`ich sinf o`qituvchilarining didaktik metodik xususiyatlari, ularning kompetentligini rivojlantirish haqidagi fikr mulohazalardan iborat, o‘qituvchi.