Kartoshka o’simligining tarqalish hududlari. (Journal of Universal Science Research, 2023)
Kartoshka o'simligining tarqalish hududlari va bu o'simlikning kelib chiqish tarixi va birinchi bu o'simliklarga berilgan nomi.Hamda kartoshkaning foydali xususiyatlari va kartoshkada uchraydigan vitaminlar.