Gilamchilik bilan bog‘liq urf-odat va rasm-rusmlar. (Journal of Universal Science Research, 2023)
Surxondaryo viloyati misolida gilamchilik  bilan bog‘liq urf-odat va rasm-rusmlar, Ustoz – shogird  munosabatlari , Shogird tayyorlash an’analari yoritib berilgan .