BO‘LAJAK BOSHLANG`ICH SINF O`QITUVCHISINING IJODIY- METODIK TAYYORGANLIGINI OSHIRISHNING O`ZIGA XOS JIHATLARI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolada bo`lajak boshlang`ich sinf o`qituvchisining ijodiy-metodik tayyorganligini oshirishning o`ziga xos jihatlari haqida so`z yuritilgan. Boshlang‘ich sinf o‘qituvchisining kasbiy faoliyatga tayyorgarligini ko‘rsatuvchi sifatlarni shakllantirish yo‘llari keltirib o‘tilgan.