BOSHLANG'ICH TA’LIM YO’NALISHI TALABALARINING TEXNALOGIYALARNI O'RGANISHDAGI INNOVATSION YONDASHUVLARI. (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada universitet va maktab ta’limidagi inavatsiyon tizimli ta’lim tizimining izchil, dolzarb muammolari haqida bayon qilingan. Ushbu muammoni o'rganishda- Ya.A. Komenskiy, R. Shtayner. L.S.kabi  pedagogiklarning manbalari aks etgan. Boshlang'ich sinf o'qituvchisi ishida innovatsion yondashuvlarni joriy etilishdagi ahamyati haqida turli fikrlar aks etgan.