Zamonaviy maktabgacha taʼlimda bolalarda milliy va madaniy qadriyatlarni shakllantirishning nazariy asoslari. (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada  Zamonaviy maktabgacha taʼlimda bolalarda milliy va madaniy qadriyatlarni shakllantirishning nazariy asoslari fikr yuritilgan.