AKSIOLOGIK TARBIYANI SHAKLLANTIRISHNING TARIXIY ASOSLARI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada aksiologiya tushunchasi, aksiologik tarbiyaning mazmuni hamda tarixiy jarayonlarda G’arb va Sharq olimlarining qarashlari, qadriyatlarning turlari, milliy qadriyatlarimizga oid qaror va farmonlar shuningdek ilmiy tadqiqot ishlari haqida fikr yuritilgan.