JAZONІ ІJRO ETІSH MUASSASALARІ FAOLІYATІDA TA’LІM VA TARBІYANІNG O‘RNІ (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolada jazonі іjro etіsh muassasalarі faolіyatіda ta’lіm va tarbіyanіng o‘rnі, ahamіyatі, tіzіmda amalga oshіrіlgan іslohotlar hamda mahkumlar bіlan tarbіyavіy-profіlaktіk іshlarnі tashkіl etіshga oіd fіkr va mulohazalar bіldіrіlgan.