POLIMER QO`SHIMCHA QO`LLANILGAN POLIMERSEMENT YELIMINI QQQ TEHNOLOGIYASI BO`YICHA OLISH MUMKINLIGI HAQIDA (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolada quruq qurilish qorishmalarining (QQQ) tadqiq etish natijalari, ularning xossalari, tasniflanishi, komponentlari ko‘rsatilgan, shuningdek polimertsement yelimini QQQ texnologiyasi bo‘yicha olishning texnologik sxemasi kogezion mustahkamligining QQQ ni suv bilan aralashtirish davomiyligiga bog`liqligi keltirilgan.