XVIII ASR O’RTALARI VA XIX ASRDA SANOAT TARAQQIYOTI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada XVIII asr o’rtalari va  XIX asrda dunyo mamlakatlarida sanoat taraqqiyotida sodir bo’lgan o’zgarishlar  hamda ularning natijalari haqida ma’lumotlar berilgan. Maqolada Angliyada sanoat inqilobining yuz berishi va unung boshqa mamlakatlar sanoati uchun muhim ahamiyatga ega bo’lganligi hamda  mazkur sohadagi o’zgarishlar  haqidagi  so’z yuritilgan.