Nasriy va she’riy nutqning o’ziga xos xususiyatlari (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada nasriy va she’riy nutqning ijtimoiy hayotdagi o’rni va vazifasi mufassil ochib berilgan. Bu ikki nutqning bir-biriga o’xshash xususiyatlari va bir-biridan farqli jihatlari ijodkorlar ijod mahsuli orqali yoritilgan