YANGI O‘ZBEKISTONDA KEKSA AVLODNI IJTIMOIY QO‘LLABQUVVATLASH MEXANIZMINING TAKOMILLASHUVI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada so‘nggi yillarda mamlakatimizda keksa avlodni ijtimoiy qo‘llab-quvvatlash, ularni sog‘lomlashtirish ishlarini samarali tashkil etish va ularni  har tomonlama qo‘llab-quvvatlash mexanizmining yanada takomillashuvi borasida amalga oshirilgan ishlar haqida ma’lumotlar berilgan. Maqolada shuningdek, nuroniylar hayotiy tajribasidan unumli foydalanib, o‘tkazilgan madaniy ma’rifiy tadbirlar natijasida ko’plab yoshlarning sog‘lom turmush tarziga qaytishi, talaygina oilalar ajrimining oldi olinishiga hamda  notinch oilalarning yarashtirilishiga erishilganligi haqidagi ishlar haqida so’z yuritilgan.