Qonunda ekologiyaga kiritilayotgan o‘zgarishlar. (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolada ekologiya va jamoat tartibini saqlash sohalarida  O‘zbekiston Respublikasining ayrim qonun hujjatlariga o‘zgartirish va            qo‘shimchalar kiritish to‘g‘risida Qonunchilik palatasi tomonidan 2022-yil 27-sentabrda qabul qilingan Senat tomonidan esa 2023-yil 1-iyunda ma’qullangan qarorlar ishlab chiqildi.