OILADA BOLA TARBIYASIDA ZAMONAVIY AXBOROT TEXNOLOGIYALARINING MUOMALA MADANIYATIGA TA’SIRI (Journal of Universal Science Research, 2026)
Mazkur ishda oilada bola tarbiyasida zamonaviy axborot texnologiyalarining o‘rni hamda ularning bolalarning muomala madaniyatiga ko‘rsatadigan ijobiy va salbiy ta’siri tahlil qilinadi. Xususan, internet, ijtimoiy tarmoqlar va mobil qurilmalar orqali bolalarning muloqot qilish uslubi, nutq madaniyati hamda ijtimoiy xulq-atvoridagi o‘zgarishlar yoritib beriladi. Shuningdek, ota-onalarning nazorati, axborotdan to‘g‘ri foydalanish ko‘nikmalarini shakllantirish hamda sog‘lom muomala muhitini yaratish masalalariga alohida e’tibor qaratiladi