TA’LIMDA DIFFERENSIAL YONDASHUVNING AHAMIYATI (Journal of Universal Science Research, 2026)
Maqolada ta’limda differensial yondashuvni amalga oshirishning nazariy asoslari, amaliy yo‘llari va metodik tavsiyalari yoritilgan. Differensial yondashuv har bir ta’lim oluvchining individual imkoniyatlarini, bilim darajasini va qiziqishlarini hisobga olib, ta’lim jarayonini samarali tashkil etish imkonini beradi. Bu yondashuv orqali ta’lim oluvchilar o‘z imkoniyatlarini to‘liq namoyon qilishlari va yaxshi natijalarga erishishlari mumkin.