ALOHIDA TA’LIM EHTIYOJLARI BO’LGAN BOLALAR INKLYUZIV TA’LIMDA MAKTAB VA OILA HAMKORLIGI (Journal of Universal Science Research, 2026)
Mazkur maqolada inklyuziv ta’lim jarayonida maktab va oila hamkorligining mavjud holati, muammolari hamda uni rivojlantirish yo‘llari ilmiy asosda tahlil qilinadi. Tadqiqot davomida kuzatish, suhbat, anketa hamda tajriba-sinov metodlaridan foydalanildi. Dastlabki natijalar hamkorlik darajasining pastligini ko‘rsatdi. Shakllantiruvchi bosqichda olib borilgan metodik ishlar natijasida respondentlarning inklyuziv ta’limga nisbatan ijobiy munosabati sezilarli darajada oshgani aniqlandi.