TERI TO'QIMASINING MEXANIK XOSSALARI: TIBBIY BIOLOGIK FIZIKA NUQTAI NAZARIDAN TAHLIL (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada teri to'qimasining mexanik xossalari tibbiy biologik fizika fani doirasida keng qamrovli tahlil qilingan. Teri — eng murakkab va ko'p funksiyali biologik to'qimalardan biri bo'lib, uning mexanik xususiyatlari klinik tibbiyot, biotibbiy muhandislik va farmakologiya uchun muhim ahamiyat kasb etadi.