ZAMONAVIY TIBBIY MIKROBIOLOGIYA, VIRUSOLOGIYA VA IMMUNOLOGIYANING MODULI MAQSADI VA VAZIFALARI (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada zamonaviy tibbiy ta'limda mikrobiologiya, virusologiya va immunologiya modulining maqsadi va vazifalari ilmiy jihatdan tahlil qilinadi. Modul tuzilmasi, o'quv maqsadlari, pedagogik yondashuvlar va kutilayotgan natijalar keng yoritilgan. Maqolada shuningdek, modul doirasidagi integrativ yondashuv va klinik kompetensiyalarni rivojlantirishning amaliy jihatlariga alohida e'tibor qaratilgan. Tadqiqot natijalari tibbiy ta'lim sifatini oshirish uchun muhim nazariy va amaliy asos yaratadi.