MILLIY AMALIY SAN’ATNI RIVOJLANTIRISHDA AN’ANAVIYLIK VA ZAMONAVIYLIKNING UYG‘UNLASHUVI (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada milliy amaliy san’atni rivojlantirish jarayonida an’anaviylik va zamonaviylikning uyg‘unlashuvi masalalari tahlil qilinadi. Amaliy san’at xalqning madaniy merosi, estetik qarashlari va tarixiy tajribasini o‘zida aks ettiruvchi muhim soha sifatida qaraladi. Maqolada an’anaviy hunarmandchilik turlarining bugungi kundagi ahamiyati, ularni saqlab qolish va rivojlantirish yo‘llari yoritilgan. Shuningdek, zamonaviy texnologiyalar, dizayn yondashuvlari va innovatsion g‘oyalarning amaliy san’at taraqqiyotiga ta’siri tahlil qilinadi.