OʻZBEKISTON VA XORIJ MAMLAKATLARIDA TAʼLIM TIZIMINING RIVOJLANISHI VA ZAMONAVIY TAʼLIM NATIJALARI (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada Oʻzbekiston va xorijiy mamlakatlarda taʼlim tizimining rivojlanish bosqichlari, zamonaviy taʼlim texnologiyalarining joriy etilishi hamda ularning samaradorligi tahlil qilinadi. Hozirgi davrda taʼlim tizimini modernizatsiya qilish, innovatsion pedagogik yondashuvlardan foydalanish va xalqaro tajribalarni oʻrganish muhim ahamiyat kasb etmoqda.