MURUVVAT UYIDA BIR KUN: KO‘Z BILAN KO‘RILGAN HAYOT, HUQUQIY HIMOYA ORQALI DAVOM ETTIRILADIGAN KELAJAK (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada muruvvat uylari faoliyati, u yerdagi bolalarning huquqiy himoyasi, ijtimoiy imkoniyatlari hamda nogironligi bo‘lgan tarbiyalanuvchilar uchun yaratilgan shart-sharoitlar keng yoritilgan. Maqola real kuzatuvlar asosida yozilgan bo‘lib, bolalarning psixologik holati, ularning kelajakka bo‘lgan ishonchi va jamiyatning ularga bo‘lgan mas’uliyati tahlil qilinadi. Shuningdek, davlat tomonidan taqdim etilayotgan huquqiy kafolatlar va ularning amaliyotdagi ijrosi ham ko‘rib chiqilgan.