INKLYUZIV TAʼLIMNING MOHIYATI, INTEGRATSION TAʼLIM VA IJTIMOIY REOBLITATSIYA (Journal of Universal Science Research, 2026)
Oʻzbekistonda maktabgacha vamaktab taʼlimi tizimining ustuvor yoʻnalishlaridan biri imkoniyati cheklangan, eʼtibordan chetda qolgan bolalarni inklyuziv taʼlim bilan toʻliq qamrab olishdir. Maqolada ushbu yondashuv alohida ehtiyoji bor boʻlgan bolalar uchun imkoniyatlar va kelajak eshiklarini ochib berishi toʻgʻrisida fikr yuritiladi.