MAKTABAGACHA TAʼLIM TASHKILOTIDA GIPER BOLALARGA TAʼLIM-TARBIYA BERISHNING PEDAGOGIK YOʻLLARI (Journal of Universal Science Research, 2026)
Oʻzbekiston Respublikasi «Maktabgacha taʼlim va tarbiya toʻgʻrisida» qonunchilik palatasi tomonidan 2019-yil 22-oktabrida qabul qilingan, senat tomonidan 2019-yil 14- dekabrida maqullangan qonuning 3-moddasida aytib oʻtilganidek. Maktabgacha taʼlim va tarbiya - bolalarga talim va tarbiya berishga, ularni intelektual, maʼnaviy, axloqiy, etik, estetik va jismoniy jihatdan rivojlanishiga shuningdek, bolalarni umumiy oʻrta taʼlimga tayorlashga qaratilgan uzluksiz taʼlim turidir.