MAKTABGACHA TAʼLIM TASHKILOTLARIDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH YOʻLLARI (Journal of Universal Science Research, 2026)
Maqolada maktabgacha taʼlim tashkilotlarini moliyalshtirishning samaradorligini oshirishni innavatsion yoʻllari ilmiy jihatdan asoslab koʻrsatilgan. Maktabgacha taʼlim tashkilotlarida xarajatlarni kamaytirish orqali bolalarga koʻrsatilayotgan marketing xizmatining xorijiy tajribalarini maktabgacha taʼlimga olib krish boʻyicha taklif va tavsiyalar keltirib oʻtilgan.