TARBIYACHI-PEDAGOGLARNING HISSIY KOMPETENTSIYASINI SHAKLLANTIRISH ZARURIYATI (Journal of Universal Science Research, 2026)
Mazkur maqolada maktabgacha taʻlim tashkilotlarida tarbiyachi-pedagoglarning emotsional kompetentsiyasini shakllantirish mexanizmlari, his-tuygʻularni boshqarish, muloqot, bolalar bilan ishlashda emotsiyaning  tarbiyachi-pedagoglar faoliyatidagi oʻrni tahlil qilingan.