MAKTABGACHA TAʼLIM TASHKILOTLARIDA TARBIYACHILARNING KASBIY MAHORATI VA TAJRIBALARINI TIZIMLI RIVOJLANTIRISH METODIKASI (Journal of Universal Science Research, 2026)
Maqolada maktabgacha taʼlim tashkilotlarida tarbiyachilarning kasbga oid mahoratini tizimli rivojlantirishga qaratilgan metodik yondashuvlar tahlil etiladi. Diagnostika, rejalashtirilgan, amaliy oʻqitish, mentorlik hamda monitoring bosqichlari vositasida kaspiy kompetensiyani oshirish mexanizmlari yoritiladi. Jumladan, zamonaviy metodlar hamda raqamli texnologiyalarning tarbiyachi malakasini rivojlantirishdagi oʻrni koʻrib chiqiladi.