BOLALAR BILAN SОʼZLASHISH — DIALOG NUTQNI SHAKLLANTIRISH ORQALI MULOQOT KOʻNIKMALARINI SHAKLLANTIRISH (Journal of Universal Science Research, 2026)
Mazkur maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni diolog nutqini shakllantirish ish mazmuni, sоʼzlashuv nutqiga qоʼyilgan vazifalar,  maktabgacha yoshdagi bolalar  rivojlanishiga qоʼyiladigan  davlat talablarida  sоʼzlashuv nutqiga quyidagi talablar  haqida    yoritib berildi.