MAKTABGACHA TAʼLIM TIZIMIDA SUNIY INTELEKTDAN FOYDALANISHNI TAKOMILLASHTIRISH ISTIQBOLLARI (Journal of Universal Science Research, 2026)
ushbu maqolada suniy intelektlar tarixi va maktabgacha taʼlim tashkilotlarida qoʻllaniladigan suniy intelektlar, qoʻllanish sohalari, imkoniyatlari haqida maʼlumot berib oʻtilgan.