MAKTABGACHA TAʼLIM TASHKILOTLARI TAʼLIM-TARBIYA JARAYONIDA SHAXSGA YOʻNALTIRILGAN TAʼLIM AMALGA OSHIRISHDA “SEHRLI SOʻZLAR” METODIKASIDAN FOYDALANISH (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada maktabgacha taʼlim tashkilotlari taʼlim-tarbiya jarayonida shaxsga yoʻnaltirilgan taʼlimni amalga oshirishda “Sehrli soʻzlar” metodikasi orqali bolalarni milliy, umuminsoniy va maʼnaviy qadriyatlar asosida bolalarga taʼlim-tarbiya berish mazmuni yoritib berilgan.