MAKTABGACHA TAʼLIM YOSHDAGI BOLALARGA SIFATLI TAʼLIM TARBIYA BERISHDA “ILK QADAM” DAVLAT OʻQUV DASTURINING OʻRNI VA ROLI (Journal of Universal Science Research, 2026)
Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni maktabga tayyorlashda davlat taʼlim standartlari va maktabgacha taʼlim yoshidagi bolalarga qoʻyilayotgan davlat talablari normalaridan kelib chiqib maktabgacha taʼlim tashkilotlarida tashkil etilayotgan mashgʻulotlar jarayoni “Ilk Qadam” davlat oʻquv dasturi asosida tahlil qilib berildi.