OʻRTA GURUHDA BOLALARNING NUTQINI TOʻGʻRI SHAKLLANTIRISHGA YORDAM BERUVCH MILLIY OʻYIN VA MASHQLAR (Journal of Universal Science Research, 2026)
Maqolada oʻrta guruh bolalarini nutqini toʻgʻri shakllanishida ajdodlarimiz tomonidan bizga meros boʻlib kelgan turli xil milliy oʻyinlar va didaktik mashqlarning uslubiy jihatlari yoritib berilgan