MAKTABGACHA TAʼLIM YOSHIDAGI BOLALARDA GENDER TARBIYASINI TASHKIL ETISH USULLARI (Journal of Universal Science Research, 2026)
Maqolada maktabagcha taʼlim yoshidagi bolalarda gender tenglikning ijtimoiy-psixologik jihatlariga toʻxtalib oʻtilgan. Shuningdek maktabgacha taʼlim yoshidagi oʻgʻil bolalar va qiz bolalar oʻrtasidagi qarama-qarshilik, ijtimoiy tenglik tamoyillari pedagogik va psixologik usullar orqali ilmiy jihatdan tahlil qilib berilgan.