MAKTABGACHA TAʼLIM YOSHIDAGI BOLLARNI SOGʻLOMLASHTIRISHNI INNOVATSION USULLARI (Journal of Universal Science Research, 2026)
Maqolada maktabgacha taʼlim yoshidagi bolalarni sogʻlomlashtirish boʻyicha taklif va tavsiyalar keltirib oʻtilgan boʻlib bu ilmiy nazariy jihatdan tahlil qilingan. Shuningdek bolalarni sogʻlomlashtirishda maktabgacha taʼlim tashkilotlarida yuzaga kelayotgan muammolar jihozlash muammolarining mavjudligi boʻyicha amaliy takliflar ilgari surilgan.