MAKTABGACHA TAʼLIMDA TABIIY VA BADIIY-ESTETIK TARBIYANING INTEGRATSIYASIDA STEAM TAʼLIM TEXNOLOGIYASINI QOʻLLASH (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda tabiiy va badiiy-estetik didni shakllantirishda STEAM taʼlim texnologiyasini amaliy qoʻllash usullari, STEAM taʼlim texnologiyasini qoʻllashning bolalarda muhim xususiyatlar va koʻnikmalarni rivojlantirishdagi ahamiyati, oʻz-oʻziga boʻlgan ishonchni shakllantirish, jamoada faol muloqotni shakllantirish usullari haqida yoritilgan.