MILLIY VA MAʼNAVIY QADRIYATLARIMIZ, URF-ODATLARIMIZ, MILLIY BAYRAMLARMIZ KATTA GURUH BOLALARINI VATANGA MEHR-MUHABBAT RUHIDA TARBIYALASH VOSITASI (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada yurtimizda yashayotgan millat va elatlarning urf-odatlari milliy bayramlari, miiliy va maʼnaviy qadriyatlarimizni katta guruh bolalariga yetkazish va shu asosda ularni tarbiyalashning usul va vositalari tahlil qilingan.