MAKTABGACHA TAʼLIMNI BOSHQARUVINI ZAMONAVIY MEXANIZMLAR ASOSIDA TAKOMILLASHTIRISH (Journal of Universal Science Research, 2026)
Maqolada maktabgacha taʼlimni boshqarishda raxbar axloqi, koʻnikmasi va pedagoglik mahoratining oʻziga xos tomonlari tahlil qilib berilgan. Shuningdek, raxbar shaxsining shakllanishida bugungi boshqaruvning zamonaviy mexanizmlari ilmiy-nazariy jihatdan asoslab berilgan