MÁMLEKETLIK EMES MEKTEPKE SHEKEMGI BILIMLENDIRIW SISTEMASÍNÍŃ ÓZINE TÁN ÓZGESHELIKLERI HÁM RAWAJLANÍW TENDENSIYALARÍ (Journal of Universal Science Research, 2026)
Bul maqalada mámleketlik emes mektepke shekemgi bilimlendiriw shólkemleriniń tálim sistemasındaǵı ornı, artıqmashılıqları hám rawajlanıw tendensiyaları haqqında aytılǵan.