MAKTABGACHA TAʼLIMNI BOSHQARISHDA BOSHQARUV METODLARI (Journal of Universal Science Research, 2026)
Maqolada maktabgacha taʼlimni boshqarishda qoʻllaniladigan boshqaruv metodlari, ularning turlari, mazmuni va samaradorlik omillari yoritilgan. Maʼmuriy, iqtisodiy, ijtimoiy-psixologik, innovatsion va axborot-kommunikatsion boshqaruv metodlarining zamonaviy taʼlim jarayonidagi roli tahlil qilingan. Shuningdek, rahbarning boshqaruv madaniyati, yetakchilik fazilatlari va innovatsion yondashuvning taʼlim sifati oshishidagi ahamiyati bayon etilgan