MAKTABGACHA TAʼLIM TASHKILOTLARIDA SOGʻLOM VA XAVFSIZ OVQATLANTIRISHNI TASHKIL ETISH (Journal of Universal Science Research, 2026)
Mazkur maqolada maktabgacha taʼlim tashkilotlariga ovqatlanish rasioni, ovqat mahsulotlarini tashib keltirish, oshxonalarni jihozlash,oshxonalarda saqlash, ishlov berish, ovqatlanishga qoʻyiladigan talablar, ovqatlanishni tashkil etishda sanitariya-gigiyena talablari va qoidalarini bajarilishini taʼminlash yoritib berilgan.