MAHALLA VA MAKTABACHA TAʼLIM TASHKILOTI HAMKORLIGINI TRANSFORMATSIYALASH (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada mahalla va maktabgacha taʼlim tashkilotlari   hamkorligining ijtimoiy-madaniy, qadriyatlar, motivatsiya va ijtimoiy harakatlar modelining  transformatsiyalashgan boshqaruv tizimining  samarali mexanizmlarini haqida fikr yuritilgan