MTT RAHBARI VA PEDAGOGLARNING MEHNAT MUNOSABATLARI NORMALARI (Journal of Universal Science Research, 2026)
Mazkur maqolada MTTda mehnat munosabatlarini boshqarish, mehnat samaradorligini oshirish, rahbar va xodimlarning oʻzaro munosabatlari qoidalari haqida maʼlumot berilgan.